dilluns, 23 de maig del 2016

Necessitats educatives per infants amb Trastorns de l’Espectre Autista

Benvolgudes famílies,

Com molt bé sabeu, des de l'AMPA de Pere Casasnoves sempre estem disposats a col·laborar en totes aquelles iniciatives que ajuden a millorar la qualitat educativa dels nostres infants.

Actualment una de les grans mancances que té el nostre centre i tots els centres de Menorca és la falta de docents que puguin educar infants afectats per Trastorns de l’Espectre Autista (TEA). La comunitat educativa de Menorca no té en aquests moments cap docent que constitueixi, per la seva dedicació continuada i la seva formació, una referència pel professorat que assumeix el suport als infants amb TEA i a les seves famílies.

És per això que considerem del tot necessari que la Conselleria d’Educació i Universitat, tal com ja han demanat els serveis d’orientació educatius i l’UCSMIA, doti a l’illa de Menorca ja pel curs 2016-17 d’un docent amb dedicació exclusiva a donar suport a la singularitat educativa dels infants amb TEA i garanteixi la necessària orientació educativa al professorat i orientadors implicats. Per tal de poder fer aquesta reivindicació hem enviat un escrit a la Conselleria d'Educació i Universitat demant-ho.

Junta Directiva AMPA CEIP Pere Casasnovas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada