Comissions de treballComissió de Festes
Com ja diu la seva paraula és la més divertida! ja que preparem les diverses festes de l'escola.
La festa de l'arribada de ses Majestats Reials a l'escola, és la que els petits esperen amb més il·lusió, veure les seves cares quan arriben, es preciós.
La festa de carnaval també la disfruten molt, veure la desfilada pel carrer amb les seves disfresses i tots els seus complements és molt polit.
La festa de fi de curs té un caire especial pels alumnes de 6è, ja que és la seva despedida de l'escola, és molt emotiu veure la despedida de les seves tutores i dels seus companys.
Aquest any com a novetat s'ha incorporat la bunyolada de tot Sants.

Comissió  “Xerrades”
Des de l'AMPA organitzem una xerrada anual sobre un tema que pugui interessar als
pares i mares de l'escola.
La  comissió contacta amb un ponent i es tria un tema. Es fa saber a l'escola i fora de l'escola, és oberta a tota la gent a la qual pugui interessar. Algunes vegades l’organitzem conjuntament amb altres AMPAs.

Comissió de Seguretat

Presentem instàncies a l'Ajuntament demanant o suggerint qualsevol cosa relacionada amb la seguretat vial del centre. Demanem coses relacionades amb el pàrquing que hi ha al costat de l'escola, els passos de vianants, el policia o policies que regulen el trànsit a l'hora d'entrar i sortir de l'escola, el carril velo d'accés a l'escola, etc.

Comissió de Subvencions
Presentem qualsevol sol·licitud d'ajuda a la qual pugui optar l'AMPA de l'escola. Concretament, les  que convoca l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca i la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears.

Comissió de Representació
Representació i participació a diferents assemblees i a la FAPMA.

Comissió de Tecnologia i Comunicació
Ens ocupem de l’actualització i manteniment del Blog i del Facebook; així com de fomentar l’ús de les Noves tecnologies com a mitjà d'informació i comunicació per les famílies.