dimarts, 11 de setembre del 2018

Benvinguts al curs 2018-2019!!

Benvolgudes famílies,

Un curs més la comunitat educativa del CEIP Pere Casasnovas ens retrobam per continuar amb la tasca d'acompanyar als nostres fills i filles en el seu creixement. L'Associació de Mares i Pares (AMPA) vol estar present en aquest dia a dia formant part de l'esdevenir del centre, essent l’interlocutor de les mares i pares per a aconseguir una bona relació família-escola, col·laborant amb la direcció del centre per a contribuir en la bona marxa d’aquest nou curs 2018-19, així com davant l'administració (Ajuntament, Conselleria d'Educació del Govern Balear) per aconseguir millores per a tots.

Com a grup de mares i pares, la nostra tasca voluntària s'adapta a les possibilitats de cada dedicació, i convida a la resta de mares i pares d’aquesta escola a participar en aquesta relació especial família-escola, amb la intenció d'anar millorant la feina del dia a dia.

Entre les activitats que l'AMPA organitza i participa destaquen:

- El patrocini de l'activitat de piscina pels alumnes de primer cicle.
- El patrocini de les dotacions de llibres pel Dia del Llibre.
- L’activitat d'escacs.
- Les festes de la Bunyolada, del Patge i la participació a la Cavalcada de Reis, Carnaval i Sant Jordi.
- Els tallers de manualitats per famílies, com el de Nadal o el de Sant Jordi.
- La festa de final de curs on des de l'any passat hem volgut fer una passa per reduir els plàstics que generem, i hi gestionem l'ús de gots reutilitzables.
- Una xerrada anual que sigui d’interès per les famílies.
- La col·laboració econòmica pels socis de l'AMPA en el viatge de final d'estudis de 6è EP.
- Una DIADA a l’escola per posar-la guapa entre totes les famílies.

Totes aquestes activitats, i altres que segurament us venen al cap, són accions que es duen a terme gràcies a la vostra participació tant de la quota de socis, participant en les reunions mensuals de la Junta, com altres ajudes puntuals que us continuarem demanant al llarg del curs!

Participar en l’escola implica un principi de corresponsabilitat que comença per la implicació en l’educació dels propis fills i filles per així anar assolint majors quotes de presència en el centre educatiu i en l’entorn; i no només de presència sinó de capacitat d’iniciativa, de canvi, noves propostes... 

DESITJAM QUE US ANIMEU A PARTICIPAR, de fet, US ESPERAM!!!


Junta AMPA CEIP Pere CasasnovasCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada